Gynetics

Водечки, иновативен, меѓународен производител на широк спектар на висококвалитетни уреди и апарати за IVF на глобалниот пазар за IVF. Развивањето производи со врвен квалитет и обезбедување одлична услуга. Различни видови на игли за безбедна работа во IVF лаборатории.