Bioperfectus

Водечки производители на молекуларни дијагностички решенија специјализирани на преносливи болести. Производи кои се движат од комплети за PCR во реално време, системи за екстракција на нуклеинска киселина, брзи тестови и лабораториски уреди за автоматизација.