Astec-Bio

Дизајнира, произведува и продава најсовремена медицинска лабораториска опрема за асистирана репродуктивна индустрија ширум светот. Лабораториски инструменти дизајнирани со строга контрола на квалитет и карактеристики ориентирани кон клиентите, обезбедувајќи им на професионалците во лабораторијата за IVF најбезбедна и најстабилна средина за развој на ембрионот.