The TwinGuard замрзнувач MDF-DU502VX-PE

  • Sample safety, DUAL COOLING SYSTEM – два независни оперативни системи
  • Изолирана предна врата за одржување на оптималната температура и спречување на излез на истата
  • -80ºC температури под нулата
  • LCD екран на допир
Производител: PHCBI