За нас

Елта 90 Молекуларна Медицина е трговска компанија фокусирана на набавка на уреди и потрошен материјал за биолошки и медицински лаборатории во Македонија.

Нашата главна задача, желба и задоволство е да им обезбедиме услуги на нашите клиенти – луѓето во лабораториите – да го поминуваат своето време во лабораторијата поефикасно, полесно, а можеби понекогаш и посреќно.