liebherrLiebherr  компанија со седиште во Швајцарија која се занимава со производство од поголем број на индустриски области. Елта 90 ММ е ексклузивен застапник за линијата на ладилници за професионална употреба од Liebherr.

Ладилниците и замрзнувачите за професионална употреба мораат да исполнуваат строги критериуми.Liebherr oвозможува прецизна електронска контрола и стабилност на темепературата, функционалност, квалитет  како и одлични цени.