logo GMP pbm.jpegGynetics е компанија формирана во 1972 година, која што е интернационален  иновативен лидер и произведувач на високо квалитетни IVF продукти на глобално ниво. IUI, The Tulip, Emtrac Set, се  само дел од одлично прифатените продукти  од оваа компанија кои нудат одличен квалитет по одлични цени. За останатиот асортиман и нивните спецификации во подолу понудените линкови.

Производи Gynetics